donderdag 25 oktober 2012

57. Halloween kraftkaartje

Goedenavond,

Zoals jullie in mijn vorige berichten zagen heb ik deze week lekker geknutseld met mijn nichtjes.

Mijn nichtje Melody heeft mij geleerd hoe je op kraftpapier een Magnolia in moet kleuren. Dit doe je dus als volgt: helemaal met wit inkleuren en daarna met de kleuren die je wilt en daarna pas doezelen!!!. Ook heeft ze me geleerd hoe je zelf een pompoen moet maken.

Dit heb ik dus geleerd van een meiske van 12 (haha) ik vond dit wel grappig om dit even te vermelden.

Mijn kaartje heb ik met verschillende papiertjes met Halloweenprintjes erop bekleed/beplakt. De Magnolia stempel heb ik op kraftpapier gestempeld en ingekleurd dus met Derwent potloden. Ik heb er nog spinnetjes en spinneweb en woorden bij getekend/geschreven. 

Met dit kaartje wil ik meedoen met de volgende challenges:

* It's a magnolia Challenge: Maak een Halloween creatie  (itsamagnoliachallenge)
* The Dutch magnolia Chickies: Kraft (thedutchmagnoliachickies)groetjes Bianca

56. Piratentilda met Metallicachtergrond

Hallo,

Deze week ben ik druk bezig om met mijn nichtjes kaartjes te maken. Ze willen graag meedoen met verschillende challenges. Met een beetje hulp van mij aan hun en hulp van hun aan mij hebben we leuke kaartjes en projectjes gemaakt.

Dit kaartje heb ik voor de challenge van dutchmagnolialovers gemaakt.

De opdracht luidt als volgt:  gebruik chipboard figuren of letters/cijfers en ook iets van metaal of metallic kleuren op je creatie. Ik heb een metalen/metallic achtergrond gemaakt, tandwieltjes van chipboard en ik heb de achtergrond nog door een embossingmal gehaald en vervolgens opgeschuurd. Pirate Tilda heb ik ingekleurd met Derwent potloden.

Als laatste heb ik er een stempel met Happy Birthday erop geplakt met 3d tape.

groetjes Bianca